Kontakt os i dag
Tlf. 61 31 30 00

Debitorer – dine kunder.

Når din virksomhed udfører et stykke arbejde, skal der skrives en faktura til debitor.

Den opgave kan vi løse for jer. I kan sende os udkastet til fakturaen på e-mail. Vi laver derefter fakturaen for jer og sender den til debitor.

Det er en god ide, løbende holde styr på om debitorerne betaler deres faktura til tiden – det kaldes debitorstyring. Det kan være svært at få en virksomhed til at løbe rundt hvis ikke man får betaling for det arbejde der udføres.

Skulle din virksomhed få problemer med debitorer der ikke betaler deres faktura, kan vi stå for udarbejdelse af rykkerskrivelser eller telefonisk kontakt til debitor. Styring af dette er vigtigt for at opretholde en god likviditet i din virksomhed.

Skulle din virksomhed få problemer med debitorer der ikke betaler deres regninger, hjælper vi dig med at rykke dine kunder. Lad os sende dine rykkere

Debitor – kreditor definition.

Debitor og kreditor er begge ord du støder på når du har en virksomhed. Det er nemt at blande disse ord sammen og man kan derfor have brug for en definition på dem.

Debitor er dine kunder, dem du sender faktura til når du har udført et stykke arbejde

Kreditor er dine leverandører, som sender dig en regning når du har fået leveret et stykke arbejde eller nogle materialer fra deres virksomhed.