Menu Luk

Bogholder Charlottenlund

Ligger din virksomhed i Charlottenlund og omegn, kan du glæde dig. Vi har nemlig åbnet nyt kontor, og du kan få alle de samme ydelser og services, som fra hovedkontoret i Roskilde.

Mangler du en dygtig bogholder, kan du med fordel kontakte os. Vi har flere forskellige modeller for aftaler og prisrammer, som også passer til dig og din virksomhed.

Professionel bogholder

Vi har mange års erfaring med bogføring fra forskellige størrelser af virksomheder og brancher, og vi er samtidig opdaterede, når det kommer til regler og lovgivning. Derudover har vi gode samarbejdsaftaler med revisorer og andre fagfolk. Du får dermed tryghed for at dit regnskab er i gode hænder.

 

Få et tilbud

Kan vi blive din lokale bogholder? Kontakt os og lad os få en fornuftig snak. Så giver vi dig et godt og realistisk tilbud.

Bogholder Charlottenlund

Balling Solution

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Tlf. 61 31 30 00

Flere muligheder

Om du er en mindre eller større virksomhed, du måske har en håndværksvirksomhed, eller du ønsker timepris eller fastprisaftale, så kan vi klare det sammen med dig.

Læs mere om de enkelte aftaler herunder.

Det får du hos Balling Solution

Bogføring: Vi hjælper dig med alt fra den daglige bogføring til at vælge et solidt regnskabsprogram, der passer til din virksomhed.

Regnskab: Vi sørger for alt det praktiske omkring regnskabet – fra første regnskabsdag til at gøre regnskabet færdig til revisor og skat.

Afstemning: Vi sørger for løbende at afstemme dit regnskab, så du hele tiden ved, hvordan økonomien i din virksomhed ser ud.

Debitorer: Vi sørger for at sende fakturaer ud til dine kunder og også skrive tilbud, når du har brug for det.

Kreditorer: Vi hjælper dig med at holde styr på dine kreditorer og sørger for at betale din gæld til tiden så dine udgifter ikke løber løbsk.

Lønafregning: Vi sørger for at oprette og indberette løn, skat, pension og feriepenge mm.

Momsafregning: Alt efter omsætningen i din virksomhed skal du afregne moms på forskellige tidspunkter af året. Vi sørger for at du indberetter det korrekte beløb til tiden.

Årsafslutning: Vi sørger for at afslutte dit regnskab i tæt samarbejde med dig, således at du indberetter korrekt til skat – og ikke betaler for meget.