Kontakt os i dag
Tlf. 61 31 30 00

Bogholder Middelfart

Nu kan alle virksomheder i Middelfart, Fyn og hele Trekantsområdet glæde sig. Vi har nemlig åbnet nyt kontor i Middelfart, og du kan få alle de samme ydelser og services, som fra hovedkontoret i Roskilde.

Overvejer du at finde en ny, dygtig bogholder, kan du med fordel kontakte os og høre, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Vore modeller for aftaler og prisrammer spænder bredt. Vi har derfor helt sikkert også en løsning, der passer til både dig og din virksomhed.

Professionel bogholder

Balling Solution har mange års erfaring med bogføring, som vi leverer til alle størrelser af virksomheder og brancher. Samtidig har vi dygtige medarbejdere der er opdaterede på regler og lovgivning. Som en bonus er vi ikke alene, men har solide samarbejdsaftaler med revisorer og andre fagfolk.

Når du får dit regnskab udført hos os, får du derfor tryghed for at du og dit regnskab er i gode hænder.

 

Vi giver dig et godt tilbud

Vil du prøve os af som din nye, lokale bogholder? Kontakt os og lad os få en fornuftig snak. Så giver vi dig et godt og realistisk tilbud, der matcher din virksomheds behov.

Bogholder Charlottenlund

Balling Solution

Jernbanegade 75-77
5500 Middelfart

Tlf. 61 31 30 00

Du får flere muligheder

Vi klarer det hele for dig uanset hvilken type virksomhed du har og hvilken branche du arbejder inden for. Vore aftaler spænder allerede nu over tilpassede modeller for forskellige brancher. Vi har også specielle løsninger for håndværkere – og endda mulighed for en Fastpris-aftale.

Læs mere om de enkelte aftaler herunder.

Det får du hos Balling Solution

Bogføring: Vi hjælper dig med alt fra den daglige bogføring til at vælge et solidt regnskabsprogram, der passer til din virksomhed.

Regnskab: Vi sørger for alt det praktiske omkring regnskabet – fra første regnskabsdag til at gøre regnskabet færdig til revisor og skat.

Afstemning: Vi sørger for løbende at afstemme dit regnskab, så du hele tiden ved, hvordan økonomien i din virksomhed ser ud.

Debitorer: Vi sørger for at sende fakturaer ud til dine kunder og også skrive tilbud, når du har brug for det.

Kreditorer: Vi hjælper dig med at holde styr på dine kreditorer og sørger for at betale din gæld til tiden så dine udgifter ikke løber løbsk.

Lønafregning: Vi sørger for at oprette og indberette løn, skat, pension og feriepenge mm.

Momsafregning: Alt efter omsætningen i din virksomhed skal du afregne moms på forskellige tidspunkter af året. Vi sørger for at du indberetter det korrekte beløb til tiden.

Årsafslutning: Vi sørger for at afslutte dit regnskab i tæt samarbejde med dig, således at du indberetter korrekt til skat – og ikke betaler for meget.